EXTERIOR

Faruri cu tehnologie LED si halogen

Farurile cu LED ofera o imagine clara si luminoasa, pentru o calatorie sigura si confortabila. In plus, blocurile optice frontale tridimensionale contureaza perfect colturile superioare ale grilei hexagonale.

Plafon panoramic

Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic – disponibil optional.

Blocuri optice spate cu LED

Vei fi impresionat de forma rafinata de design care va atrage toate privirile. In plus, tehnologia LED contribuie la o mai buna vizibilitate in trafic.

INTERIOR


Rosu

Negru

Bej

SIGURANTA

Specificatii


PERFORMANTA

1,6 GDi Benzina

Motorul 1,6 GDi furnizeaza 132 CP la 6.300 rpm, cuplul maxim fiind de 161 Nm/4850 rpm.Disponibil in anumite regiuni.

1,6 T-GDi Benzina

Motorul 1,6 T-GDi furnizeaza 177 CP la 5.500 rpm, cuplul maxim fiind de 265 Nm/1,500 ~ 4500 rpm.Disponibil in anumite regiuni.

2.0 CRDi Diesel

Motorul 2.0 CRDi furnizeaza 185 CP la 4.000 rpm, cuplul maxim fiind de 400 Nm/1,750 ~ 2,750 rpm.Disponibil in anumite regiuni.

Suspensie fata tip McPherson

Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera un raspuns mai precis, pentru o calatorie mai confortabila.

Suspensie spate Multi-link

Geometria optimizata a suspensiei spate ofera in acelasi timp confort si stabilitate la rulare.

CONFORT

Noutati

Noul motor 1,6 T-GDi si cutie de viteze cu dublu ambreiaj, in sapte trepte

Performanta, reactivitate in schimbarea treptelor si economie de carburant. Este rezultatul alaturarii noului motor 1,6 T-GDi si cutiei de viteze Hyundai cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte.

Disponibila doar pe anumite motorizari

Siguranta deplina a pasagerilor

Pentru a oferi protectie sporita pasagerilor, la fabricarea noului Tucson au fost utilizate materiale rezistente si tehnologii de siguranta inteligente. Carcasa este realizata din otel ultra rezistent cu o formula avansata, printr-un proces de sudura. Autovehiculul este unul dintre cele mai bine echipate modele din segmentul sau, beneficiind de numeroase sisteme de asistenta la condus precum: sistem de franare automat, cu recunoastere a pietonilor, sistem de avertizare la schimbarea benzii de circulatie, sistem de avertizare pentru traficul din spate, sistem de monitorizare a unghiului mort.

Ofertă