Prezentare

Grila tip cascada

Grila frontala tip cascada subliniaza apartenenta modelului la
familia Hyundai. Impactul vizual este completat de luminile
de zi cu tehnologie LED si de farurile cu LED, care au fost
redesenate.

Eleganta si sportivitate

Modificarile de design in partea din spate includ stopurile,  bara de protectie si gurile de evacuare, care au fost redesenate, conferind modelului eleganta si sportivitate.

Portbagaj cu deschidere automata

In momentul in care detecteaza apropierea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Sistemul audio Krell

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Design interior

In habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Pentru mai mult confort, modelul este echipat cu scaune sport, care dispun de sisteme de ventilatie si de incalzire.

Spatiu de incarcare

Incarcat cu prea multe bagaje? Noul Tucson ofera un portbagaj incapator, cu un volum de minimum 513 litri. Suprafata poate fi extinsa pana la 1.503 litri, prin rabatarea banchetelor din spate.

Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch

Integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate. Cele doua aplicatii - Apple CarPlay si Android Auto - permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), disponibilitatea locurilor de parcare, etc. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Lifetime MapcareTM**, care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software.
  - Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc.
  - Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc.
  - **Lifetime MapCare este denumirea comerciala a abonamentului Hyundai la programul MapCare™, care include actualizari anuale ale hartilor pentru o perioada de minim 10 ani de la sfarsitul productiei unui model.

Sistem de monitorizare 360°

Utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Exterior

Faruri bi-LED

Pentru o mai buna vizibilitate, farurile bi-LED sunt echipate cu sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA), permitand comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte.

Plafon panoramic

Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic.

Jante din aliaj

Noul Tucson este disponibil cu jante din aliaj actualizate (16, 17 si 19 inchi) si cu jante de 18 inchi cu forma noua.

*only available in some regions

Blocuri optice spate cu LED

Noua forma a blocurilor optice cu LED va atrage toate privirile.

Evacuarea dubla

Sistemul de evacuare dubla a fost redesenat, oferind noului model un aspect distinctiv iar, placa antiderapanta din spate subliniaza caracterul robust al SUV-urilor.

Interior


Negru

Bej

Rosu

Gri

Sistem climatizare automata

Sistemul de climatizare automata bi-zonala permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru sofer cat si pentru pasagerul din fata, indiferent de durata calatoriei.

Comenzi pe volan

Poti pastra permanent controlul asupra autovehiculului, fara a lua mainile de pe volan. In plus, functia de incalzire iti ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna.

Instrumentar de bord Supervision cu ecran color TFT LCD de 4,2"

Urca-te la volan pentru a descoperi o colectie de echipamente avansate pentru confort si siguranta. Ecranul TFT Supervision ofera informatii esentiale despre autovehicul.

Portbagaj incapator

Noul Tucson ofera spatiu generos de incarcare, transformand rapid 513 litri in 1.503 litri, cu scaunele pliate.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid
reconfigurat datorita banchetei rabatabile 60:40.

Performante

1,6 GDi propulsor pe benzina

Motorul 1,6 GDi furnizeaza 132 CP la 6.300 rpm, cuplul maxim fiind de 161 Nm/4850 rpm. Disponibil in anumite regiuni.

1,6 T-GDi propulsor pe benzina

Motorul 1,6 T-GDi furnizeaza 177 CP la 5.500 rpm, cuplul maxim fiind de 265 Nm/1,500 ~ 4500 rpm. Disponibil in anumite regiuni.

2.0 CRDi propulsor diesel

Motorul 2.0 CRDi furnizeaza 185 CP la 4.000 rpm, cuplul maxim fiind de 400 Nm/1,750 ~ 2,750 rpm. Disponibil in anumite regiuni.

Siguranta

Faruri cu iluminare laterala

Sistemul inteligent cu lumini autoadaptive sporeste siguranta in orice viraj. Lumina este orientata in functie de unghiul de rotire a volanului, imbunatatind vizibilitatea si timpul de raspuns al conducatorului auto.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Directia de rulare este schimbata fara semnalizare? Sistemul LKA va avertizeaza despre acest aspect printr-un semnal vizual dublat de unul sonor si corecteaza proactiv pozitia volanului pentru a mentine vehiculul pe mijlocul benzii sale de rulare.

Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BCW)

Senzorii sistemului monitorizeaza traficul din jurul autovehiculului, avertizand soferul in momentul in care participantii la trafic intra in unghiul mort al acestuia. Sistemul emite un semnal de alerta vizual, in oglinda retrovizoare corespunzatoare si unul pe ecranul instrumentarului de bord. Daca un alt vehicul este detectat in momentul in care soferul semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite o alerta sonora.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA functioneaza la viteze de peste 10 km/h.

Asistenta pentru faza lunga (HBA)

In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)

In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

confort

Portbagaj cu deschidere automata

In momentul in care detecteaza apropierea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Conectivitate accesibila prin sistemul Display Audio

Sistemul Display Audio ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7 inch LCD color.
  • Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc. 
  • Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc

Sistem de monitorizare 360°

Un nou sistem inovator de monitorizare, care utilizeaza o serie de camere plasate strategic pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa 360° in jurul autovehiculului. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Frana de mana actionata electric (EPB)

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin apasarea unui buton.

Specificatii

Test Drive