NEW SANTA FE

Aspect distinctiv

Partea din spate atrage atentia prin liniile fluide care plutesc spre lampile combinate din spate cu LED. In plus, cele doua esapamente adauga o nota sportiva.

Silueta armonioasa

Perspectiva laterala evidentiaza caracteristicile dinamice ale autovehiculului. Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla si eleganta a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate.

Performante rutiere

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

Functionalitate si confort

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Vizibilitatea pentru partea din spate a fost imbunatatita prin extinderea suprafetei vitrate, geamurile secundare fiind marite cu 41%. Pentru al doilea rand de scaune, spatiul la picioare a crescut cu 38 mm, iar scaunele au fost inaltate cu 10 mm. Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 litri.

Head-Up Display (HUD)

Noul afisaj reprezinta o premiera pentru Hyundai, prin intermediul ecranului de 8.5 inch fiind proiectate detalii relevante in campul vizual al conducatorului auto.
HUD asigura lizibilitate excelenta, precum si procesare rapida a informatiilor.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul DAW sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Asistenta pentru iesirea in siguranta

Sistemul previne accidentele blocand temporar usile, atunci cand un vehicul se apropie din spate. Folosindu-se de radar, sistemul detecteaza apropierea unui alt vehicul si avertizeaza conducatorul auto in cazul in care una dintre usi este deschisa. Sistemul permite astfel tuturor pasagerilor sa coboare in siguranta din masina.

EXTERIOR

Blocuri optice duble

Blocurile optice duble includ luminile de zi cu LED, pozitionate deasupra farurilor cu LED.

Faruri LED

Farurile LED adauga o alura impresionanta, permitand comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte datorita sistemului de asistenta pentru faza lunga (HBA).  

Jante din aliaj

Jantele din aliaj exprima cel mai bine personalitatea unei autovehicul. Acestea contribuie la agilitate si la reducerea consumului de carburant. Noul Santa Fe este disponibil cu jante din aliaj de 17", 18" si 19".

Simplitate si eleganta

Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla si eleganta a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate.

Blocuri optice spate cu LED de tip 3D

Noile blocuri optice spate cu LED de tip 3D confera noului model un aspect distinctiv, dar in acelasi contribuie la o mai buna vizibilitate.

INTERIOR

Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch

 Sistemul multimedia cu ecran de 8 inch, disponibil optional pentru Kona, include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone, dar si o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.
*Apple CarPlay este marca inregistrata a Apple Inc.
 Android Auto este marca inregistrata a Google Inc.

Mereu conectat

Volanul sportiv dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru a ramane mereu conectat. In plus, functia de incalzire ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna.

Scaune incalzite si ventilate

Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

Cotiera centrala

Pentru mai mult confort, cotiera amplasata intre scaunele din fata dispune si de un compartiment de depozitare.

Sistem automat de aer conditionat

Permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata, indiferent de durata calatoriei.

Incarcare wireless

Santa Fe integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un Led amplasat deasupra suportului.


Negru - un singur ton

Bej - doua tonuri

Rosu Burgundia

Performante

Suspensie fata tip McPherson

Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera un raspuns mai precis, pentru o calatorie mai confortabila.

Transmisie automata in opt trepte

Motoarele pot fi asociate acum transmisiei automate in opt trepte, oferind o configuratie compacta si o transmisie rapida si economica.

Modeul Confort

In modul Confort, acesta oferta stabilitate,

35% din cuplu fiind distribuit catre rotile din spate.
Informatiile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii.

Modul Eco

In modul Eco, HTRAC contribuie la imbunatatirea eficientei consumului de combustibil, distribuind intregul cuplu catre rotile din fata.
In conditii de aderenta scazuta, sistemul distribuie automat forta catre toate cele patru roti.
Informatiile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii.

Modul Sport

In modul Sport, HTRAC ofera o accelerare superioara,
prin distribuirea a 50% din cuplu catre rotile spate.
Informatiile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii.

Modul Smart

In modul Smart, sistemul se adapteaza stilului de conducere si conditiilor rutiere in timp real, comutand automat intre Eco, Sport si Comfort pentru a obtine performante optime.

Siguranta

Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier

Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCA detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale. Utilizand senzorii laterali spate, sistemul scaneaza 180 de grade zona din spatele vehiculului.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)

Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autivehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/h.

CONFORT

Portbagaj cu deschidere automata

Cu ajutorul aceastei caracteristici inteligente va asigurati ca veti avea intotdeauna spatiu suficient pentru a a deschide hayonul in siguranta.

5 ani garantie fara limita de kilometri

Fiecare Santa Fe comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.

Conectivitate accesibila prin sistemul Display Audio

Sistemul Display Audio ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7 inch LCD color.

Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc.
Android Auto este o marca inregistrata a Google Inc.

Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch

Sistemul infotainment cu ecran de 8 inch integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate, permitand conducatorului sa ramane in permanenta atent la trafic. Cele doua aplicatii - Apple CarPlay si Android Auto - permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari online pentru diferite puncte de interes. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Motor Lifetime MapcareTM** care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software.

Sistem de monitorizare 360°

Un nou sistem inovator de monitorizare, care utilizeaza o serie de camere plasate strategic pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa 360° in jurul autovehiculului. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Sistemul audio Krell

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

SPECIFICATII