SUMAR

 • FASCINATIE SI RAFINAMENT

  Designul rafinat, cu linii indraznete si dinamice, bazat pe filosofia fluidic sculpture 2.0 specifica Hyundai, confera noilor modele un aspect fascinant.

 • Inspirat de folosofia de design Hyundai

  Conceput si dezvoltat in Centrul de Cercetare si Dezvoltare european de la Rüsselsheim, Germania, noul i40 reflecta evolutia conceptului de design Hyundai, incorporand cel mai recent element distinctiv – grila hexagonala.

 • Identitate sofisticata

  Noul i40 se remarca prin alura suplasi eleganta, fara a face insa vreun compromis in privinta confortului si capacitatii de incarcare.Designul farurilor frontale si stopurilor confera modelului o identitate sofisticata.

 • Transmisie cu dublu ambreiaj in sapte trepte (DCT)

  Pentru eficienta kilometrica si performante la accelerare, este disponibila transmisia cu dublu ambreiaj in sapte trepte (DCT)*. *DCT este disponibil doar pe anumite motorizari

 • Suspensie spate electronica

  Aceasta posibilitate este importanta pentru un vehicul de tip wagon pentru ca modul de rulare si manevrare sa fie adaptat greutatii incarcaturii sale. Poate fi comutata manual in modurile soft sau hard, sau poate fi setata automat.Disponibila doar in anumite regiuni selectionate


EXTERIOR

Faruri HID

I40 Wagon este echipat cu faruri HID capabile sa evidentieze detalii, pe care farurile conventionale le pot rata. Acest sistem optional furnizeaza un fascicul mai luminos si mai extins, fara a-i incomoda insa pe ceilalti participanti la trafic, care circula din sensul opus.

Grila radiatorului

Alaturi de designul special al farurilor, grila indrazneata a radiatorului contribuie la aspectul solid si spectaculos al partii frontale. Pentru un impact mai puternic, este disponibila optional si o grila a radiatorului cu finisaje cromate.

STANDARD/OPTIONAL

Bloc optic spate cu LED

Blocul optic spate de mari dimensiuni, cu aspect luxos si rotunjit, este sculptat armonios, fiind dotat cu o serie de LED-uri pentru vizibilitate maxima si siguranta sporita. Aprinzandu-se cu o fractiune de secunda mai repede decat farurile conventionale, acestea il atentioneaza mai repede pe soferul vehiculului din spate.

PERFORMANTA

1,7 CRDi - Motor diesel

Propulsorul diesel ofera combinatia perfecta dintre placerea de a conduce, eficienta consumului de combustibil si manevrabilitate. Motorul 1,7 CRDi furnizeaza 141 CP la 4.000 rpm si 34.7 8 kg·m cuplu la 1.750 - 2.500 rpm.Pot aparea unele diferente in functie de regiune.

SIGURANTA

CONFORT

INTERIOR


Bej

Negru

albastru

ATRAGE TOATE PRIVIRILE

ATRAGE TOATE PRIVIRILE

Urmeaza-ti propriul drum cu i40 wagon, pentru ca noul model a fost creat special pentru tine. 
De la designul dinamic al exteriorului la aspectul impresionant al interiorului.

Date tehnice