Design interior


Negru

Gri

Bej

Confort

Jante din aliaj de 17”

Designul sportiv optimizat, accentuat de profilul elegant si de
jantele din aliaj de 17”, atrage toate privirile.

Geamuri electrice

Geamurile electrice pot fi actionate printr-o singura atingere, iar functia de siguranta inlatura posibilitatea unor accidentari la inchidere.

Otel de inalta rezistenta


Sistem cu sapte airbag-uri


Camera video spate

Parcarea nu a fost niciodata atat de simpla. Camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica, ofera siguranta si precizie.

Oglinzi laterale pliabile electric


Siguranta

Asistenta la pornirea din rampa (HAC)

HAC identifica momentul in care autovehiculul se afla pe un plan inclinat si previne riscul alunecarii in spate a acestuia la pornirea din rampa.

Sistem de sapte airbaguri

Porneste linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sapte airbaguri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului, dar si una pentru genunchii conducatorului auto.

Pilot automat (ACC)

Sistemul pilot automat permite setarea unei viteze constante, astfel incat conducatorul auto nu mai este nevoit sa apese pedala de acceleratie.

Conectivitate

Ecran color TFT LCD de 7’’, cu touch-screen

Sistemul audio poate fi echipat optional cu un ecran color TFT LCD de 7’’, cu touch-screen. In plus, sistemul Bluetooth, disponibil optional, permite efectuarea de apeluri telefonice in siguranta.

Instrumentar de bord Supervision cu ecran color TFT LCD de 3.5’’

Urca-te la volan pentru a descoperi o colectie de echipamente avansate pentru confort si siguranta. Ecranul TFT Supervision ofera informatii esentiale despre autovehicul.

Motorizare

Transmisie automata in sase trepte

Transmisia automata cu sase rapoarte ofera operare intuitiva.

Transmisie manuala in sase trepte

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe singuri treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in sase trepte.

Specificatii

New article