Siguranta

Asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni

Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW)

Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCW detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW)

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Sumar

 • Hyundai Kona

  Cu un design avangardist si echipamente de top, Kona a fost conceput pentru a veni in intampinarea clientilor cu un stil de viata dinamic.

 • Indrazneste sa fii diferit.

  Trebuie sa ai mereu curajul de a merge pe propriul drum, fara a urma tendinte impuse de ceilalti. Cele mai bune momente din viata sunt cele in care luam singuri deciziile, avand curajul sa fim diferiti. Asemenea Hyundai KONA. Il conduci. Il definesti.

 • Tu il definesti.

  Noul Kona dispune de un design remarcabil, din orice perspectiva. Plafonul in doua nuante si oglinzile exterioare ofera posibilitati multiple de personalizare.

 • Tu il evidentiezi.

  Partea frontala integreaza grila tip cascada, componenta noii identitati vizuale Hyundai. Farurile duble - cu lumini de zi de tip LED amplasate deasupra farurilor cu LED- adauga o alura impresionanta.

 • 1.6 T-GDI propulsor pe benzina

  Noul motor turbo 1.6 T-GDi, pe benzina, dezvolta o putere de 177 CP (130 kW) si un cuplu de 265 Nm. In plus, propulsorul este disponibil cu o transmisie automata in sapte rapoarte cu dublu ambreiaj (7DCT) si tractiune integrala.

 • Tehnologie.

  Kona ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

 • Head-Up Display (HUD).

  HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

 • Sistem audio Krell.

  Sistemul audio realizat de Krell asigura imbunatatirea calitatii sunetului in habitaclu.

 • Sisteme multimedia.

  Kona pune la dispozitia clientilor, optional, un ecran tactil de 8", care include functiile Apple CarPlay™ si Android Auto™.


Performante

Transmisie manuala in sase rapoarte.

Contribuie la eficientizarea consumului de combustibil. Transmisia manuala este asociata motorului pe benzina de 1,0 litri, cu tractiune fata.

Transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj (DCT).

Transmisia cu sapte trepte si dublu ambreiaj combina economicitatea transmisiei manuale si confortul celei automate.

Confort

Spatiu extins.

Kona beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si bagaje, dar si de compartimente suplimentare de depozitare. Indiferent de tipul calatoriei, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila.

Mai mult spatiu

Kona se afla printre cele mai bine clasate autovehicule din segmentul din care face parte in privinta spatiului disponibil pentru picioare, umeri si cap. Zona pentru picioare este generoasa, atat in partea din fata (1.054 mm), cat si in spate (880 mm). Portbagajul are un volum de 361 litri, care poate fi extins pana la 1.143 litri, prin rabatarea banchetei din spate.

Sistem audio Krell.


Ecran tactil de 8 inch.


Design


Tangerine Comet

Pulse red

Ceramic Blue

Blue Lagoon

Lake Silver

Acid Yellow

Chalk White

Velvet Dune

Dark Night

Phantom Black


Portocaliu

Rosu

Verde

Gri

Conectivitate

Head-Up Display (HUD).

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch.

Sistemul multimedia cu ecran de 8 inch, disponibil optional pentru Kona, include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone, dar si o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.

*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Incarcare wireless.

Kona integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un Led amplasat deasupra suportului.

Instrumentar de bord.

Ecranul LCD de 4,2" ofera informatii importante despre modul de conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

Specificatii